Onze showroom

Onze gietvloeren maken van ieder interieur één stijlvol geheel. In onze showroom ontdek je op je gemak welke gietvloer aan jouw wensen en smaak voldoet. Neem even rustig de tijd om al onze gietvloeren te zien, te voelen en te ervaren. Laat je je liever inspireren? Ook dan ben je in onze showroom aan het juiste adres. Onze medewerkers vertellen je graag over alle mogelijkheden. 

Maak een afspraak

Adres en openingstijden

Je vindt onze showroom op het bedrijfsterrein in Seggelant, Vierpolders (gemeente Brielle). Het adres is: Seggeweg 80, 3237 MK Vierpolders (gemeente Brielle).  

Openingstijden: 

Maandag – 09:00 tot 17:00 

Dinsdag – 09:00 tot 17:00 

Woensdag – 09:00 tot 17:00 

Donderdag – 09:00 tot 17:00 

Vrijdag – 09:00 tot 17:00 

Over Vloersch

Bereikbaarheid

De showroom is goed bereikbaar met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Rondom onze showroom is genoeg ruimte om de auto te parkeren. Kom je met de bus? Dan wandel je in 4 minuten van bushalte Seggelant in Vierpolders naar de showroom.   

Inspiratie op doen

In de showroom kun je onze gietvloeren in het echt ervaren. Dat is weer een hele andere ervaring dan het bekijken van de foto’s. Je ziet de verschillende materialen en kleuren én daardoor krijg je een goed beeld van welke gietvloer in jouw past. Kom gerust vrijblijvend in onze showroom langs om nieuwe ideeën en inspiratie op te doen.