Gietvloeren voor thuis

Speciaal voor jouw woning hebben we bij Vloersch vijf verschillende gietvloeren met elk een eigen karakter. Kies bijvoorbeeld voor de extra comfortabele Comforpur of de natuurlijke Corestone gietvloer.

Op deze pagina vind je korte beschrijvingen over onze vijf vloeren, maar we raden je vooral aan om een bezoek te brengen aan onze showroom om de vloeren zelf te zien en te ervaren!

Maak een afspraak Offerte aanvragen

Corestone Nature

Onze Corestone Nature vloer heeft een ultieme betonlook en is een ultradunne krachtpatser. Het is absoluut onze sterkste vloer met betonlook. Deze stoere gietvloer verbindt alle ruimten in je huis naadloos aan elkaar. Het kleurenpallet bestaat uit zuiver natuurlijke tinten voor een klassiek, modern, stoer of landelijk interieur. Deze gietvloer is moeiteloos over iedere ondergrond (tegel-, giet- of dekvloer) aan te brengen, waardoor je bespaart op de sloopkosten.

De vloer wordt op ambachtelijke wijze aangebracht. De aanbrengtijd is snel en krimpscheuren zul je hier nooit zien. Corestone Nature bestaat voor 90% uit natuurlijke grondstoffen en wordt gemaakt met producten van Europese A-klasse leveranciers. Heb je graag veel vrienden en familie over de vloer? Je kunt met een gerust hart een feestje geven! Deze gietvloer kan namelijk wel tegen een stootje en is makkelijk schoon te maken.

Een Corestone nature vloer door Vloersch

Comforpur

De Comforpur vloer is een gietvloer die uitgevoerd kan worden in een énorm scala aan kleuren. Van twintig tinten groen, pimpelpaars met spikkels tot een betonlookuitvoering: het is aan jou. Uiteraard is ook deze vloer naadloos. Deze gladde vloer wordt letterlijk gegoten in vloeibaar Polyurethaan. Deze gietvloer is vrij elastisch met een heerlijk glad uiterlijk. Je kunt kiezen voor mat of zijdeglans. We nodigen je graag uit in onze showroom om alle mogelijkheden te bekijken!

Een stijlvol ingerichte woonkamer met een gietvloer

Comforpox Granito

De Comforpox Granito zal je doen denken aan een mooie terazzovloer. Je kent ze wel, de Italiaans ogende vloeren, die lijken te bestaan uit heel veel kleine deeltjes steen en marmer. De Comforpox Granito is de gietvloervariant daarvan, waarbij we kleine gekleurde schilferachtige natuurlijke deeltjes door het vloeibare Polyurethaan mengen. Die deeltjes zijn er in twee maten. Het resultaat is verbluffend.

Comforpox Granito gietvloer

Leefbeton

Onze Leefbeton -vloer is een cementgebonden en duurzame vloer met een natuurlijke uitstraling die toepasbaar is in iedere ruimte. De vloer is sterk, slijtvast en onderhoudsvriendelijk. Deze gietvloer kan over een bestaande tegelvoer worden aangebracht. Door de flexibiliteit en waterdichtheid zijn er enorm veel mogelijkheden. In vergelijking met de Corestone, is deze gietvloer een sterke maar iets zachtere vloer die na verloop van tijd steeds meer zal gaan leven, waardoor de vloer op den duur ook minder steriel zal gaan ogen. Net zoals voor een houten vloer geldt, zou je kunnen stellen dat ‘zoals je ermee omgaat, zo gaat deze vloer er ook uitzien’. Een klein putje of een krasje na verloop van tijd: dat hóórt gewoon bij deze gietvloer. Leefbeton is er in 16 prachtige grijs- en aardetinten.

Leefbeton gietvloer in een modern interieur

Comforpur Green Line

Comforpur Greenline. Natuurlijk staan we niet stil en zijn er veel ontwikkelingen in gietvloerenland. Zo onderzoeken we ook alle mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid. De grondstoffen worden steeds duurzamer, maar tegelijkertijd willen we niet inboeten op kwaliteit en levensduur. Want ook dat is duurzaam. Met oog op deze duurzaamheid, is de Comforpur Greenline ontwikkeld. De Comforpur Greenline heeft een volledig biologische samenstelling op basis van plantaardige olie en (niet-schaarse) natuurlijke vulstoffen en is vrij van oplosmiddelen en zware metalen.

Een gietvloer van stijlvolle overloop