Jouw woning

Onze gietvloeren zijn een ideale combinatie tussen comfort en design en zijn geschikt voor elke kamer in jouw huis. Bekijk hier waar onze gietvloeren kunnen worden toegepast. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Maak een afspraak Offerte aanvragen

Voor een moderne uitstraling

Een gietvloer in jouw woning zorgt voor een strakke, moderne uitstraling en creëert een eenheid door verschillende ruimtes met elkaar te verbinden. Een gietvloer voelt zich in elk interieur thuis. Bovendien is een gietvloer gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden. Wil je meer weten over gietvloeren? Hier vind je meer informatie. Wil je advies, heb je vragen of wil je gelijk aan de slag? Maak vrijblijvend een afspraak en kom langs in onze showroom! Wij adviseren je graag verder en helpen je graag bij het maken van keuzes voor de geschikte gietvloer voor in jouw woning.

Leefbeton gietvloer in een modern interieur

Woonkamer

Een gietvloer in de woonkamer zorgt voor een rustige, moderne uitstraling. Ook is er veel keus in design en kleuring; ga je bijvoorbeeld voor een stoere betonlook of edgy rood? Een gietvloer doet de woonkamer nog ruimtelijker lijken en vormt een mooie eenheid met de rest van het huis, bijvoorbeeld met de open keuken. Ook niet onbelangrijk is dat een gietvloer erg makkelijk is schoon te maken en jarenlang meegaat. Bovendien biedt een gietvloer de mogelijkheid tot vloerverwarming. Maar zelfs zonder vloerverwarming voelt deze vloer nooit koud aan. Dat is dus altijd heerlijk thuis komen!

Een stijlvolle kamer met een gietvloer van Vloersch

Slaapkamer

Met blote voeten op een koude vloer stappen in de ochtend is verleden tijd. Zodra je uit bed stapt, word je verwelkomt door een warme ondergrond aan je voeten. Daar zorgt een gietvloer op de slaapkamer wel voor. Gietvloeren geven je de kans om elke (slaap)kamer in het huis hun eigen karakter te geven. Maak de slaapkamers in jouw huis echt eigen door een combinatie van verschillende designs. Welke gietvloer je ook kiest, ze zijn naadloos en stralen veel rust uit; perfect voor de slaapkamer dus. Bovendien is het door het gladde oppervlak makkelijk schoon te houden, daardoor heb je nooit meer stof ophopingen onder het bed. Wel zo fijn!

Een slaapkamer met een gietvloer van Vloersch

Ontdek alle mogelijkheden voor uw woning

Bezoek onze showroom

Keuken

In de keuken is het wel zo handig dat de vloer makkelijk schoon te maken is en ook schoon blijft. Een gietvloer in de keuken is super hygiënisch en kan wel tegen een stootje en wat viezigheid. Deze vloer biedt de perfecte uitkomst voor elke keuken! Ook kan de kleur en het design van de gietvloer zo worden aangepast dat het perfect aansluit bij het keukenblok, de keukenkastjes of de woonkamer waaraan de keuken grenst.

Woonkamer/ keuken met een EPI gietvloer van Vloersch

“Een gietvloer maakt van jouw woning één geheel”

Maak een afspraak