Over ons

Sinds de oprichting in 2011 zijn wij snel uitgegroeid tot een lokaal en internationaal opererend bedrijf met een team vol vakkundige mensen en een rijk assortiment aan gietvloeren van hoge kwaliteit. Bij Vloersch zijn we niet alleen gespecialiseerd in gietvloeren voor bedrijven, maar ook voor in jouw woning.  Zo leggen wij snel en vakkundig duurzame gietvloeren in de woonkamer, badkamer, slaapkamer en/of keuken.

Neem contact met ons op

Onze werkwijze

Wij leiden je allereerst graag rond in onze showroom, zodat jij het beste kan ervaren welke gietvloer de juiste keuze voor jouw woning is. Zo heb je een ruime keuze uit gietvloeren en kleuren waarmee jouw woning vanzelf een eenheid vormt. Wil je een gietvloer door ons laten leggen? Wij komen altijd graag eerst even langs om te kijken met welke basis we aan de slag gaan en meten de vierkante meters nog even na, om vervolgens een plan te maken die volledig aan jouw wensen voldoet. Op deze manier kunnen we direct een juiste inschatting maken van de prijs en hoe lang het duurt om de gietvloer te leggen. Door eerlijkheid en transparantie, weten niet alleen wij, maar ook jij, wat we kunnen verwachten en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij leggen gietvloeren voor onze zakelijke klanten door heel Nederland. Voor particuliere klanten houden we een globale straal aan van 30 km rondom Brielle. Denk daarbij aan Westvoorne, Maassluis, Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam en Goeree-Overvlakkee.

 

wit

Onze showroom

Sinds 2017 hebben wij een prachtige, uitgebreide showroom op het bedrijfsterrein in Seggelant, Vierpolders (gem. Brielle). Maak vrijblijvend een afspraak of kom spontaan langs, en wij laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning. In onze showroom krijg je een beter beeld van welke gietvloersoorten wij aanbieden, hoe deze eruit zien, en welke kleuren bij jouw huis passen. Wij geven je uiteraard graag advies en denken graag met je mee. Onze Vloersch showroom is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets en openbaar vervoer. Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

05 - bewerkt 2