Over ons

Eenheid in de woning met hoge kwaliteit gietvloeren creëren. Daarin is Vloersch sinds 2011 gespecialiseerd. Waar wij oorspronkelijk begonnen voor de zakelijke markt, leveren wij tegenwoordig ook gietvloeren voor in woningen. Met een team vol vakspecialisten leggen wij snel en vakkundig duurzame gietvloeren in huis. Bijvoorbeeld in de woonkamer, badkamer, slaapkamer en/of keuken.  

Neem contact met ons op

Waar we voor staan

Wij vinden het belangrijk dat jij 100% tevreden bent met de gietvloer. Daarom staan kwaliteit en service bij ons voorop. Heb je later nog wat onderhoudsadvies nodig? Of denk je dat er een extra vochtmeting nodig is? Bel ons gerust. We helpen je graag zodat jij jarenlang kan genieten van jouw gietvloer in huis.  

 

kwaliteit en service

Oog voor duurzaamheid

Alle gietvloeren zijn ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Dat betekent niet alleen dat de vloeren een natuurlijke basis hebben, maar er ook geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Al onze vloeren zijn voorzien van een internationale Eco-certificering en daarmee volledig veilig verklaard voor binnenshuis én beter voor het milieu 

duurzame gietvloer

Onze werkwijze

Nadat je een gietvloer hebt uitgezocht die volledig aan jouw wensen voldoet, komen we graag een keer bij je langs. We bekijken de ruimte, meten het aantal vierkante meters nog even op en maken daarna een inschatting van de prijs én de tijd die het kost om de vloer te gieten. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.   

proces gietvloer

Bezoek onze showroom

Op het bedrijfsterrein in Seggelant, Vierpolders (gemeente Brielle), hebben wij een uitgebreide showroom. Je bent hier van harte welkom om alle gietvloeren op je gemak te bekijken. We inspireren je hier graag over alle mogelijkheden van een gietvloer bij jou in huis. Onze showroom is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets of het openbaar vervoer.  

Openingstijden: 

  • Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 
Het kantoor van Vloersch

Hoge kwaliteit gietvloeren in de regio Zuid-Holland

Het gieten van een gietvloer vraagt zorg en aandacht. Wij kiezen er daarom voor om alleen gietvloeren in de regio Zuid-Holland, in een straal van ongeveer 25 kilometer rondom Brielle, te leveren. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit en service bieden die wij belangrijk vinden.