Gietvloeren badkamer

Het gevoel van een luxe spa, maar dan jouw eigen woning. Een gietvloer in de badkamer creëert een persoonlijke oase van rust bij jou thuis. De naadloze afwerking, comfortabele loopervaring en het moderne design maken de badkamer een plek waar je oplaadt of volledig ontspant.  

  • Naar eigen wens en smaak samen te stellen 
  • Makkelijk schoon te maken en onderhoudsarm 
  • Waterafstotend en gemaakt van A-kwaliteit materialen 
Maak een afspraak Offerte aanvragen

Geschikt voor elke badkamer 

Een Vloersch gietvloer is geschikt voor elk type badkamer. Zo leveren wij gietvloeren in nieuwbouwwoningen, maar ook in monumentale panden of appartementen. Een gietvloer kan in de meeste situaties over de huidige vloer gegoten worden. Een gietvloer maakt van je badkamer een plek waar je volledig tot rust komt. 

badkamer 1

Volledig naar eigen smaak samen te stellen

Bij Vloersch stel je jouw gietvloer volledig naar eigen smaak samen. Voor een warme uitstraling in de badkamer kies je bijvoorbeeld voor een tint in zandkleur. Wil je een industriële sfeer creëren? Ga dan voor een grijstint. Heb jij een andere sfeer voor ogen? Onze gietvloeren zijn in bijna elke kleur te leveren.     

foto 5

Voordelen van een gietvloer in de badkamer

Een gietvloer in de badkamer heeft verschillende voordelen. Welke voordelen dit zijn vertellen we je graag.

De ideale vloer voor in de badkamer

Een gietvloer is de ideale vloer voor in de badkamer. De vloer is namelijk niet alleen waterafstotend, maar stoot ook vuil af en is naadloos. Hierdoor heb je geen voegen die moeilijk schoon te maken zijn. Kalkaanslag en schimmels in de badkamer behoren hiermee tot het verleden. Een gietvloer in de badkamer is dus 100% hygiënisch.

Voelt warm aan op blote voeten

Op een gietvloer kan je heerlijk met blote voeten lopen. De gietvloer neemt namelijk de temperatuur van de ruimte aan en voelt daarom van nature al warm aan. Wanneer je de badkamervloer op koude dagen nog meer wilt verwarmen, kan dat met vloerverwarming. Een gietvloer is immers goed te combineren met vloerverwarming.

Een gietvloer is een duurzame keuze

De gietvloeren van Vloersch worden gemaakt van veilige A-kwaliteit materialen. Hierdoor is de vloer goed bestand tegen krassen, deuken en andere gebruiksschade. De badkamergietvloer blijft er dus jarenlang mooi strak uitzien.

 

Onderhoud van een gietvloer in de badkamer 

Een gietvloer in de badkamer blijft ban nature vrij van schimmel. Een ander voordeel is dat ook kalk zich niet hecht aan de vloer. Omdat de gietvloer waterdicht en naadloos is, heeft de badkamervloer bijna geen onderhoud nodig. Je onderhoudt de gietvloer in de badkamer eenvoudig door hem te stofzuigen en daarna even te dweilen.   

Een plek van complete ontspanning: geluiddempend 

Gietvloeren hebben een geluiddempend effect. Dit is vooral aangenaam als je een jong gezin hebt of ’s ochtends nog even rustig wakker wilt worden. Een stap op de badkamervloer creëert geen scherpe, storende geluiden, maar eerder een zachte dempende klank. Het geluid wordt als het ware omhuld door de gietvloer.  

Eenheid in het volledige interieur 

De kracht van een gietvloer is dat hij van het interieur in huis één geheel maakt. Laat de gietvloer vanuit de badkamer bijvoorbeeld doorlopen naar de slaapkamer, hal of woonkamer. Op deze manier verbind je alle ruimtes naadloos met elkaar. Dat creëert niet alleen rust en ruimte in de badkamer, maar ook in de rest van het interieur. 

Aandacht voor het milieu en duurzaam 

Een Vloersch gietvloer bestaat bijna volledig uit natuurlijke grondstoffen van Europese A-klasse leveranciers. Onze gietvloeren zijn daarom beter voor het milieu en van hoge kwaliteit. Dat betekent dat je er jarenlang plezier van hebt. Ben je op zoek naar een volledig biologische gietvloer voor in de badkamer? Ga dan voor onze Comforpur Green Line. Deze gietvloer heeft namelijk een volledig biologische samenstelling op basis van plantaardige olie en natuurlijke vulstoffen.  

Het proces van een gietvloer leggen 

Een gietvloer leggen is maatwerk. Omdat de vloer vaak in meerdere lagen wordt gegoten, duurt het proces meerdere dagen. Op deze manier hebben de verschillende lagen lang genoeg de tijd om goed te kunnen drogen. Over het algemeen duurt het proces ongeveer 7 dagen voordat de badkamergietvloer volledig belastbaar is.  

De kwaliteit van Vloersch 

Vloersch vindt het belangrijk om gietvloeren van de beste kwaliteit te leveren. Ons uitgangspunt is namelijk dat jouw gietvloer volledig aan je wensen voldoet. Een keer extra vocht opmeten of langskomen is voor ons dan ook geen probleem. Service en klantvriendelijkheid staan voorop.  

Bezoek onze showroom in Vierpolders 

Wil je je vrijblijvend laten inspireren op het gebied van badkamergietvloeren? Of wil je onze gietvloeren in het echt zien, voelen of ervaren? Dan nodigen we je graag uit in onze showroom in Vierpolders. Hier kan je op je gemak ontdekken welke gietvloer aan jouw wensen voldoet of je laten adviseren door een van onze adviseurs.  

Een badkamergietvloer in de regio Zuid-Holland 

Bij Vloersch staan kwaliteit en service voorop. Daarom kiezen wij ervoor alleen gietvloeren in de regio Zuid-Holland te leveren. Dit doen wij in een straal van circa 25 kilometer rondom Brielle. Op deze manier kunnen wij de service bieden die wij juist zo belangrijk vinden.

Veggie le duc

Stellendam
De nieuwe vloer in het hoofdkantoor van Le Duc is met recht een voltreffer en voldoet aan onze verwachtingen. Het Vloersch team heeft ons bij de keuze  goed begeleid en de vloer blijkt in praktijk niet alleen aantrekkelijk te zijn maar vooral ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Cem Sarikaya

Geweldige zaak veel keus, grote showroom en makkelijk aan te rijden. #beleving is het uitgangspunt 🙂

Buro voor de Boeg

Rotterdam
Ons kantoor werd voorzien van een gietvloer in betonlook. We konden kiezen uit vele kleuren en zelfs de menging van de verschillende tinten zelf bepalen. Daarbij kregen we verschillende monsters, zodat we een goede keuze konden maken. Afspraken waren steeds keurig, het advies deskundig.  Nog steeds blij mee!

Ivan de Groot

Mooi bedrijf en had er meteen een goed gevoel bij. Na een duidelijk en goed gesprek een witte vloer uit gezocht. Oude vloer verwijderd , mooi strak geëgaliseerd. Daarna de vloer aangebracht en mooi strak afgelakt. Zeer blij met de vloer en de afhandeling.

Inspiratie

badkamer 9
badkamer 1
foto 5
bk