Gietvloer slaapkamer

Creëer een fijne en warme sfeer in de slaapkamer met een gietvloer. Bij Vloersch vind je een uitgebreide selectie aan eersteklas gietvloeren. Deze vloeren zijn niet alleen naadloos, maar vergen ook minimaal onderhoud en verhogen het comfort in je woning aanzienlijk.

Met een gietvloer van Vloersch kun je rekenen op:

✔ Een milieuvriendelijke vloeroplossing

✔ Een stijlvolle manier om harmonie in je huis te creëren

✔ Ongeëvenaarde kwaliteit en klantgerichte service

Maak een afspraak Offerte aanvragen

Een uitstekende keus voor je slaapkamer

Naast de gebruikelijke opties zoals laminaat, tapijt en tegels, is een gietvloer een uitstekende keuze voor de slaapkamer. Deze vloer biedt diverse voordelen.

Makkelijk te onderhouden & hygiënisch

Stof is onvermijdelijk in elke slaapkamer, maar een gietvloer biedt het voordeel van een naadloos oppervlak waar vuil zich niet kan verzamelen. Een wekelijkse stofzuig- of veegbeurt is voldoende. Bovendien zijn deze vloeren waterdicht, wat handig is als je een aangrenzende badkamer hebt.

Past bij elke woonstijl

Er zijn diverse soorten gietvloeren beschikbaar, elk met hun eigen kleuropties, texturen (van ruw tot glad) en niveaus van glans. Zo kun je altijd een gietvloer vinden die naadloos aansluit bij jouw interieur.

Geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie

Een gietvloer is niet alleen ideaal voor nieuwe huizen, maar is ook een uitstekende optie voor kleine vloerrenovaties vanwege de minimale dikte. Dit betekent dat je vaak de bestaande vloer niet hoeft te verwijderen, mits deze stevig ligt.

Perfect voor vloerverwarming

Begin je dag goed met het comfort van warme voeten. Een gietvloer voelt van nature warm aan en is compatibel met vloerverwarming. Dankzij de goede warmtegeleiding en lichte elasticiteit (door de mix met kunsthars) is het een ideale keuze.

Voordelen van een gietvloer

Een gietvloer in je slaapkamer biedt tal van pluspunten, die we je graag toelichten.

Eenvoudig te reinigen

Omdat een gietvloer geen naden, voegen of kieren heeft, is het eenvoudig om deze schoon te houden. Vuil en stof krijgen geen kans om zich op te hopen, en vlekken veeg je moeiteloos weg.

Veelzijdig in gebruik

Een gietvloer biedt de mogelijkheid om diverse ruimtes in huis naadloos op elkaar af te stemmen. Je kunt de vloer in meerdere kamers aanbrengen, waardoor je een uniforme stijl creëert.

Volledig waterbestendig

De gietvloer is waterdicht, wat hem ideaal maakt voor ruimtes zoals de badkamer of keuken. Bovendien is de vloer gemakkelijk schoon te maken.

Aangenaam warm

Een gietvloer voelt van nature enigszins warm aan, wat bijdraagt aan het wooncomfort. Voor extra warmte tijdens de koudere maanden kun je de vloer uitstekend combineren met vloerverwarming.

Duurzaam en slijtvast

Een gietvloer is een investering waar je lang van kunt genieten, soms wel tot 30 jaar. De vloer is bestand tegen hoge belasting en is daardoor zeer robuust.

Geluidsabsorberend

De gietvloer heeft de capaciteit om geluid te absorberen. Dit is niet alleen handig in een huishouden met kleine kinderen, maar draagt ook bij aan een betere nachtrust.

Tips voor de kleur van jouw gietvloer

Een gietvloer in de slaapkamer biedt een combinatie van gebruiksgemak, eenvoudige reiniging en veelzijdige esthetiek. Ongeacht je interieurstijl, een gietvloer is een universele match. Het is al een plezier om vooraf te fantaseren over hoe de ruimte eruit zal zien. Hier zijn vijf inspirerende ideeën voor een gietvloer in de slaapkamer. Doe er je (creatieve) voordeel mee!

  • Groen: sereniteit en evenwicht. Een groene gietvloer ademt een sfeer van kalmte en evenwicht, dankzij de rustgevende eigenschappen van deze kleur. Het combineert prachtig met natuurlijke elementen zoals houten meubels.
  • Oranje-rood: warmte en ambiance. Een tint van oranje-rood met subtiele kleurvariaties kan een warme en uitnodigende sfeer creëren. Je kunt de muren in een vergelijkbare, maar lichtere of donkerdere tint schilderen voor een harmonieus geheel. Maar deze vloerkleur staat ook prachtig tegen een achtergrond van witte muren.
  • Blauw: geborgenheid en gezelligheid. Een blauwe gietvloer symboliseert een gevoel van veiligheid en gezelligheid. Er zijn talloze tinten blauw om uit te kiezen, elk met hun eigen effect op de sfeer. Felblauw is bijvoorbeeld minder knus dan diep donkerblauw. Afhankelijk van de gekozen tint kun je de mate van comfort en geborgenheid beïnvloeden.
  • Donkergrijs: elegantie en luxe. Een donkergrijze gietvloer straalt een gevoel van luxe en elegantie uit. Een bijkomend voordeel is dat donkergrijs met vrijwel elke kleur te combineren is, waardoor je gemakkelijk verschillende kleuraccenten kunt toevoegen om de sfeer te veranderen.
  • Geel: uniek en levendig. Een gele gietvloer is onconventioneel maar uiterst aantrekkelijk. Deze kleur brengt een gevoel van vrolijkheid en energie, ideaal om de dag op een positieve noot te beginnen. Geel is ook veelzijdig en kan worden gecombineerd met verschillende andere kleuren, zoals zachte groentinten of wit.

Duurzaamheid voorop

Elke gietvloer die we aanbieden is ontworpen met duurzaamheid als kernprincipe. Dit houdt in dat de vloeren niet alleen gemaakt zijn van natuurlijke materialen, maar ook vrij zijn van schadelijke chemicaliën. Al onze vloerproducten hebben een internationaal erkende Eco-certificering, wat ze niet alleen veilig maakt voor gebruik binnenshuis, maar het maakt ze ook nog eens milieuvriendelijker.

Een gietvloer slaapkamer plaatsen 

Het installeren van een gietvloer is een proces dat doorgaans verscheidene dagen in beslag neemt, aangezien de vloer uit meerdere lagen bestaat. Elke laag moet voldoende tijd krijgen om volledig uit te harden. Over het algemeen kun je na ongeveer een week de gietvloer volledig belasten.

Vloersch: De ideale mix van klantgerichtheid en topkwaliteit

Bij Vloersch staat de nadruk op het aanbieden van eersteklas gietvloeren. We streven ernaar om een vloer te creëren die naadloos aansluit op jouw specifieke behoeften en voorkeuren. Extra vochtmetingen of een vervolgafspraak zien we als een essentieel aspect van onze toegewijde klantenservice.

Neem een kijkje in onze showroom

Ben je nog onzeker over welke gietvloer het beste bij jou past? We heten je van harte welkom in onze sfeervolle showroom in Vierpolders. Hier kun je in alle rust ons uitgebreide aanbod aan gietvloeren ontdekken. Ons team staat klaar om je te laten zien welke talloze opties een gietvloer te bieden heeft. Voor advies op maat ben je ook altijd welkom in onze showroom.

Gietvloeren in regio Zuid-Holland

Gietvloeren moeten nauwkeurig gelegd worden en vragen veel aandacht en vakmanschap. Vloersch is daarom alleen werkzaam in regio Zuid-Holland, 25 km in omtrek van Brielle om precies te zijn. Deze keuze is gemaakt, om ervoor te zorgen dat wij altijd hoge kwaliteit kunnen bieden en een goede klantenservice kunnen waarborgen. Deze twee factoren zijn een van groot belang voor ons.

Reviews van klanten

Cem Sarikaya

Geweldige zaak veel keus, grote showroom en makkelijk aan te rijden. #beleving is het uitgangspunt 🙂

Ivan de Groot

Mooi bedrijf en had er meteen een goed gevoel bij. Na een duidelijk en goed gesprek een witte vloer uit gezocht. Oude vloer verwijderd , mooi strak geëgaliseerd. Daarna de vloer aangebracht en mooi strak afgelakt. Zeer blij met de vloer en de afhandeling.

Jeroen Slob

Zeer tevreden over mijn nieuwe vloer! Mooie grote showroom waar je alles goed kan bekijken qua kleuren. snelle goede communicatie was ook erg prettig. En niet algeheel onbelangrijk zeer goede kwaliteit.