Gietvloer hal

Op zoek naar een gietvloer voor jouw hal die zowel duurzaam als langdurig is? Bij Vloersch vind je een uitgebreide selectie aan eersteklas gietvloeren. Deze vloeren zijn niet alleen naadloos, maar vergen ook minimaal onderhoud en verhogen het comfort in je woning aanzienlijk.

 

Met een gietvloer van Vloersch kun je rekenen op:

✔ Een milieuvriendelijke vloeroplossing

✔ Een stijlvolle manier om harmonie in je huis te creëren

✔ Ongeëvenaarde kwaliteit en klantgerichte service

Maak een afspraak Offerte aanvragen

Gietvloer in de hal zorgt voor eenheid en stijl

De entree, of het nu van een huis of een kantoor is, zet meteen de toon qua omgeving en stijl. Een gietvloer in de hal biedt de perfecte basis om de look te creëren die je voor ogen hebt. Zodra je binnenstapt, wordt jouw aandacht onmiddellijk getrokken naar deze eyecatcher, waarmee de sfeer meteen is bepaald. Natuurlijk kun je een naadloze overgang creëren door de gietvloer vanuit de hal door te trekken naar andere delen van het huis of kantoor, zoals de woonkamer, keuken, slaapkamers of diverse kantoorvertrekken.

30927804_228925567842549_5761125786320896000_n

Naar smaak je eigen gietvloer samenstellen

Er zijn talloze manieren om je hal een unieke flair te geven met een gietvloer. Zo kun je ervoor kiezen om de kleur van de gietvloer in de woonkamer of keuken te laten terugkomen in de hal. Of wat dacht je van een felgekleurde gietvloer die de hal omtovert tot een absolute blikvanger? Daarnaast zijn er diverse soorten gietvloeren die uitstekend geschikt zijn om in de hal door te trekken, zoals een gietvloer met een betonlook die extra dynamiek aan de ruimte geeft. De kleurmogelijkheden zijn oneindig en er is voor iedere smaak wel iets te vinden. Geïnteresseerd in een gietvloer voor je hal om van alle voordelen te genieten? Neem dan gerust contact op met ons.

Flexibele-werkplekken

Praktische voordelen gietvloer in de hal

Bij het binnenstappen van een entreehal is het onvermijdelijk dat er wat vuil meekomt onder je schoenen. Een gietvloer in deze ruimte is een uitstekende oplossing. Deze vloeren zijn naadloos en egaal, waardoor vuil zich niet makkelijk kan hechten. Het schoonmaken ervan is dan ook een fluitje van een cent. Hoewel de vloer makkelijk te reinigen is, is het toch handig om een deurmat bij de ingang te plaatsen. Zo vang je het meeste vuil op voordat je verder loopt. De gietvloer voelt niet alleen makkelijk aan onder je schoenen, maar is ook comfortabel genoeg om er met blote voeten op te lopen. Het biedt een aangename, warme sensatie. Onze gietvloeren zijn veelzijdig en passen in bijna elke soort hal.

Gietvloer in de hal zorgt voor verbinding

Een gietvloer in de hal dient als een samenbindend element in uw woning, een ruimte die evenveel zorg en aandacht verdient als uw woonkamer. Met een scherp oog voor esthetiek en finesse kun je een onvergetelijke eerste indruk creëren. De hal is immers het eerste wat mensen zien als ze jouw huis binnenkomen, de plek waar jassen worden opgehangen en schoenen worden uitgedaan na een lange dag. Een gietvloer in deze ruimte zorgt ervoor dat jij jezelf meteen thuis voelt. Bovendien voldoen onze gietvloeren aan alle praktische en comforteisen die je aan een vloer in de hal zou stellen. Ze zijn niet alleen slijtvast, maar ook duurzaam, waardoor ze een uitstekende investering zijn voor de lange termijn.

Luxe uitstraling dankzij de gietvloer

Een gietvloer kan je buitenomgeving een aura van verfijning en klasse bieden. Het gladde, naadloze design is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar draagt ook bij aan een gevoel van ruimtelijkheid. Het is een uitstekende manier om een snufje luxe aan je buitenruimte toe te voegen, zonder aan praktische bruikbaarheid in te leveren.

Duurzaamheid voorop

De gietvloeren van Vloersch zijn voornamelijk vervaardigd uit hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen die we betrekken van top Europese leveranciers. Dit maakt onze vloeren niet alleen milieubewust, maar ook van superieure kwaliteit. Ze zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan. Als je specifiek op zoek bent naar een volledig groene gietvloer voor je terras of tuin, overweeg dan onze Comforpur Green Line. Deze bijzondere vloer is volledig samengesteld uit plantaardige oliën en natuurlijke vulstoffen.

Een gietvloer plaatsen

Het aanbrengen van een gietvloer is een proces dat doorgaans verscheidene dagen in beslag neemt, aangezien de vloer uit meerdere lagen bestaat. Elke laag moet voldoende tijd krijgen om volledig uit te harden. Gemiddeld genomen is de gietvloer na een week volledig belastbaar.

Vloersch: De perfecte combinatie van service en kwaliteit

Bij Vloersch ligt de focus op het leveren van gietvloeren van de hoogste kwaliteit. Ons doel is om een vloer te realiseren die volledig voldoet aan jouw wensen en eisen. Extra vochttests of een aanvullende afspraak beschouwen we als integraal onderdeel van onze toegewijde klantenservice.

Kom langs in onze showroom

Twijfel je nog over welke gietvloer het beste bij je past? We nodigen je van harte uit in onze inspirerende showroom in Vierpolders. Hier kun je op je gemak ons brede assortiment aan gietvloeren verkennen. We staan klaar om je te inspireren met de eindeloze mogelijkheden die een gietvloer biedt. Voor gedetailleerd en persoonlijk advies ben je eveneens meer dan welkom in onze showroom.

Gietvloeren in Zuid-Holland

Het aanbrengen van een gietvloer is een proces dat veel precisie en toewijding vereist. Om deze reden beperken we onze dienstverlening tot de omgeving van Zuid-Holland, specifiek binnen een straal van ongeveer 25 kilometer rond Brielle. Op deze manier kunnen we garanderen dat we de hoge standaarden van kwaliteit en klantenservice kunnen handhaven die voor ons zo essentieel zijn.

 

Veggie le duc

Stellendam
De nieuwe vloer in het hoofdkantoor van Le Duc is met recht een voltreffer en voldoet aan onze verwachtingen. Het Vloersch team heeft ons bij de keuze  goed begeleid en de vloer blijkt in praktijk niet alleen aantrekkelijk te zijn maar vooral ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Cem Sarikaya

Geweldige zaak veel keus, grote showroom en makkelijk aan te rijden. #beleving is het uitgangspunt 🙂

Ivan de Groot

Mooi bedrijf en had er meteen een goed gevoel bij. Na een duidelijk en goed gesprek een witte vloer uit gezocht. Oude vloer verwijderd , mooi strak geëgaliseerd. Daarna de vloer aangebracht en mooi strak afgelakt. Zeer blij met de vloer en de afhandeling.

Inspiratie

Modern interieur met een gietvloer
06766B10-92BA-4CA9-B6F5-76C29858DA70
1523CF1A-0FA7-45FD-A02A-B847D9AE4A07
47CC07B7-BB54-4911-A52F-90AC3EB3C51D