Gietvloer woonkamer

Een gietvloer creëert een gevoel van eenheid in de woonkamer. De gietvloer voelt zacht en warm aan tijdens het lopen en blinkt uit in comfort. De vloer is namelijk onderhoudsvriendelijk en goed bestand tegen een stootje. Met een gietvloer in de woonkamer breng je rust en ruimte in het interieur.  

 

  • Volledig naar eigen smaak samen te stellen 
  • Onderhoudsarm en geschikt voor gezinnen 
  • Gemaakt van duurzame en veilige A-kwaliteit materialen 
Maak een afspraak Offerte aanvragen

Een stijlvolle gietvloer voor elke woonkamer

Het voordeel van een gietvloer is dat hij in vrijwel elke woonkamer gelegd worden. In de meeste gevallen gieten onze specialisten de gietvloer direct over de huidige vloer. Wij leveren gietvloeren in de woonkamers van nieuwbouwwoningen, maar ook in herenhuizen of appartementen. De kracht van een gietvloer is dat hij direct een stijlvolle uitstraling in de woonkamer creëert. 

Modern interieur met een gietvloer

Stel jouw gietvloer naar eigen wens samen

De mooiste woonkamers zijn perfect in balans. Bij Vloersch stel je de naadloze gietvloer basis zelf samen. Voor een modern ogende stijl in huis kan je bijvoorbeeld voor een grijs- of betontint gaan. Wil je van de woonkamer juist een huiselijke plek maken? Dan kan je het best voor een warmere tint kiezen. Voor welke kleur je ook kiest, een gietvloer vormt de basis voor jouw droom interieur.  

kamer top design en een gietvloer van Vloersch

De verschillende voordelen van een gietvloer in de woonkamer 

Het plaatsen van een gietvloer in de woonkamer heeft verschillende voordelen. We delen graag welke voordelen dit zijn.  

Geschikt voor gezinnen: kan tegen een stootje
Dankzij de sterke toplaag is de gietvloer prima geschikt voor gezinnen. Dat betekent dat de gietvloer goed bestemd is tegen krassen, deuken en andere gebruiksschade. Ook een glas drinken dat omvalt, haal je gemakkelijk van de vloer af zonder dat er vlekken ontstaan. De naadloze vloer is water- en vuilafstotend en daarmee erg hygiënisch.  

Comfortabel en onderhoudsarm
Een gietvloer neemt de temperatuur van de ruimte aan. Je kunt dus heerlijk met blote voeten over de woonkamervloer lopen. Lopen over een gietvloer voelt warm en zacht aan. Daarbij is een gietvloer onderhoudsarm. Omdat de vloer naadloos is, kan er immers geen stof en vuil tussen kieren gaan zitten. Na het gebruik van een stofzuiger en dweil ziet je gietvloer er weer als nieuw uit.  

Een vloer waar je jarenlang plezier van hebt
Onze gietvloeren worden samengesteld met veilige en hoge kwaliteit materialen. Hierdoor heb je tot wel 30 jaar lang plezier van de gietvloer in de woonkamer. Een gietvloer is dus een duurzame keuze waar je een lange tijd van kunt genieten.  

Het onderhoud van de gietvloer 

Aan het onderhoud van de gietvloer in de woonkamer ben je nooit veel tijd kwijt. Het oppervlak maak je namelijk gemakkelijk schoon met een stofzuiger en een dweil. Omdat de gietvloer naadloos is, heb je nooit stof of vuil in kiertjes. Nadat het vuil van de grond met een stofzuiger is weggehaald, dweil je de vloer nog even met koud water. Wanneer je dit eenmaal per week doet, blijft de gietvloer lang mooi uitzien. 

Jouw gehele woning: een plek van rust
Je maakt van de woning één stijlvol geheel door de gietvloer vanuit de woonkamer door te laten lopen naar andere ruimtes. Dit creëert niet alleen rust in huis, maar ziet er ook mooi en modern uit. Laat de gietvloer vanuit de woonkamer bijvoorbeeld doorlopen naar de keuken, hal, slaapkamer of badkamer 

Een woonkamer voorzien van vloerverwarming
Een gietvloer met vloerverwarming is de ideale combinatie. De warmte van de vloerverwarming komt makkelijk door de verschillende lagen van de gietvloer heen. De gietvloer voelt daarom heerlijk warm aan en je bespaart direct op het energieverbruik. Een gietvloer met vloerverwarming kan dienen als hoofdverwarming van de woning en daarmee blijft de CO2-uitstoot laag.  

Aandacht voor kwaliteit en milieu
Onze gietvloeren bestaan bijna volledig uit natuurlijke grondstoffen. Alle grondstoffen zijn afkomstig van Europese A-kwaliteit leveranciers. Dat resulteert in een gietvloer van hoge kwaliteit én een gietvloer die beter voor het milieu is. Al onze gietvloeren voldoen aan alle eisen en zijn daarmee een veilige optie voor gebruik binnenshuis.  

Een gietvloer in de woonkamer gieten
De gietvloer wordt laag voor laag door onze eigen vakspecialisten bij jou in de woonkamer gegoten. Na het gieten van een laag is het erg belangrijk om de vloer even met rust te laten. Zo heeft de laag goed de tijd om te kunnen drogen. In de meeste gevallen duurt het ongeveer 7 dagen voordat de woonkamervloer volledig belastbaar is.  

Bij Vloersch staat persoonlijke service voorop
Ons uitgangspunt is om gietvloeren van de hoogste kwaliteit te leveren. Heb je na het aanleggen van de gietvloer nog vragen? Dan denken we graag met je mee. Een keer extra advies geven of vocht opmeten is voor ons geen probleem. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent. 

Bekijk onze gietvloeren in Vierpolders
Een gietvloer uitkiezen doe je niet zomaar. Een gietvloer wil je zien, voelen en ervaren. Je bent dan ook van harte welkom in onze showroom in Vierpolders om ons assortiment te bekijken. In de showroom geven we je graag een vrijblijvend advies over de mogelijkheden van een gietvloer in jouw woonkamer. Wil je liever zelf wat inspiratie op doen? Ook dat kan in onze showroom 

Een woonkamer gietvloer in de regio Zuid-Holland
Het leveren van hoge kwaliteit en persoonlijke service zijn onze prioriteit. Daarom hebben we de keuze gemaakt om alleen gietvloeren in de regio Zuid-Holland te leveren. Dit doen we in een straal van circa 25 kilometer rondom Brielle. Op deze manier kunnen we de service bieden die wij juist zo belangrijk vinden.  

Reviews van klanten

Tuinderij vers

Bij ons op de werkvloer ligt de Ucrete vloerafwerking al geruime tijd naar volle tevredenheid. Het is een ijzersterk vloersysteem dat door het applicatieteam van Vloersch steeds naar volle tevredenheid is aangebracht. Wanneer er zich onverhoopt toch een probleem voordoet wordt dit steeds direct en adequaat opgepakt. Vloersch is en blijft daardoor onze betrouwbare vloerenpartner.

Veggie le duc

Stellendam
De nieuwe vloer in het hoofdkantoor van Le Duc is met recht een voltreffer en voldoet aan onze verwachtingen. Het Vloersch team heeft ons bij de keuze  goed begeleid en de vloer blijkt in praktijk niet alleen aantrekkelijk te zijn maar vooral ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Buro voor de Boeg

Rotterdam
Ons kantoor werd voorzien van een gietvloer in betonlook. We konden kiezen uit vele kleuren en zelfs de menging van de verschillende tinten zelf bepalen. Daarbij kregen we verschillende monsters, zodat we een goede keuze konden maken. Afspraken waren steeds keurig, het advies deskundig.  Nog steeds blij mee!

Inspiratie

Een stijlvolle kamer met een gietvloer van Vloersch
woonkamer2
Modern interieur met een gietvloer
Een stijlvol ingerichte woonkamer met een gietvloer
Een stijlvolle kamer met een EPI gietvloer van Vloersch
Een stijlvolle woonkamer met een gietvloer van Vloersch