Gietvloer buiten

Wanneer je denkt aan een gietvloer, denk je misschien eerst aan een strak en modern interieur. Maar wist je dat een gietvloer ook een uitstekende keuze kan zijn voor buiten? Je kan een verbinding maken tussen binnen en buiten.

  • Goed bestand tegen weersomstandigheden
  • Gemakkelijk te onderhouden
  • Zelf samen stellen naar eigen smaak en wens
Maak een afspraak Offerte aanvragen

Een gietvloer buiten past overal

Een gietvloer is niet alleen voorbehouden aan grote, luxe buitenruimtes. Integendeel, het is een flexibele vloeroplossing die zich aanpast aan elke omgeving. Of je nu een knusse stadstuin hebt of een uitgestrekt landgoed, je kunt je gietvloer aanpassen aan de specifieke afmetingen en behoeften van jouw ruimte.

Een gietvloer zorgt voornamelijk voor comfort. Een gietvloer gemaakt van enigszins flexibel materiaal biedt een comfortabele loopervaring en straalt een luxueuze sfeer uit.

118727C9-D28B-4C5C-B7D9-1020D4BE8B49

Naar smaak je eigen gietvloer samenstellen

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van een gietvloer is de mogelijkheid om deze volledig naar eigen smaak aan te passen.

Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren, patronen en texturen om zo een unieke en persoonlijke sfeer te creëren. Of je nu gaat voor een natuurlijke look die naadloos aansluit bij je tuin, of juist voor een opvallende kleur om een statement te maken, de keuze is aan jou.

98388b3a9c48b3862d2859266aaddd16

Voordelen van een gietvloer buiten

Een gietvloer buiten biedt verschillende voordelen:

Duurzaamheid

Gietvloeren zijn extreem duurzaam en bestand tegen slijtage. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, wat ze een kosteneffectieve keuze maakt op de lange termijn.

Naadloos Ontwerp

Het naadloze karakter van een gietvloer voorkomt de ophoping van vuil en vocht, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het onderhoudsgemak. Het naadloze ontwerp en de mogelijkheid om verschillende kleuren en patronen te kiezen, maken het een uiterst aanpasbare keuze.

Ecologische Voordelen

Het naadloze karakter van een gietvloer voorkomt de ophoping van vuil en vocht, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en het onderhoudsgemak. Het naadloze ontwerp en de mogelijkheid om verschillende kleuren en patronen te kiezen, maken het een uiterst aanpasbare keuze.

Veelzijdigheid

Of je nu een terras, een zwembadrand of een volledige buitenruimte wilt bedekken, een gietvloer biedt de veelzijdigheid om aan verschillende behoeften te voldoen.

Onderhoud van de gietvloer buiten

Het onderhoud van een gietvloer is relatief eenvoudig. Een regelmatige veegbeurt om bladeren en ander vuil te verwijderen is meestal voldoende. Voor een diepere reiniging kun je de vloer eenvoudig dweilen met een milde reiniger.

Hebben de weersomstandigheden invloed op de gietvloer?

Je bent je er wellicht al van bewust dat de staat van de ondergrond essentieel is voor het succesvol aanleggen van een gietvloer. Dit geldt evenzeer voor een terras met gietvloer.

Als de buitenruimte niet volledig vrij is van vocht, raden we je sterk aan om een waterafstotende laag aan te brengen. Dit zorgt ervoor dat de gietvloer nauwkeurig kan worden aangebracht.

Wist je dat de materialen die voor een buiten gietvloer worden gebruikt vaak verschillen van die voor binnen? Dit is omdat een buitenvloer bestand moet zijn tegen diverse weersomstandigheden zoals kou, nattigheid, hagel en uv-straling.

Gietvloer zorgt voor een luxe uitstraling

Een gietvloer kan je buitenruimte een gevoel van luxe en elegantie geven. Het strakke, naadloze ontwerp is niet alleen mooi om te zien, maar creëert ook een gevoel van ruimte en openheid. Het is een manier om een vleugje luxe toe te voegen aan je buitenruimte, zonder in te boeten aan functionaliteit.

Oog voor duurzaamheid

Een gietvloer van Vloersch is hoofdzakelijk samengesteld uit natuurlijke materialen, afkomstig van topkwaliteit Europese leveranciers. Dit maakt onze vloeren niet alleen milieuvriendelijk, maar ook van uitmuntende kwaliteit.

Je kunt er dus vele jaren van genieten. Als je specifiek op zoek bent naar een volledig ecologische gietvloer voor je terras of tuin, overweeg dan onze Comforpur Green Line. Deze specifieke vloer is volledig gemaakt van plantaardige oliën en natuurlijke vulmaterialen.

Een gietvloer buiten plaatsen

Het aanleggen van een gietvloer is een taak voor professionals. Het proces begint met een grondige voorbereiding van de ondergrond om ervoor te zorgen dat de vloer goed hecht. Daarna volgt het daadwerkelijke gieten en afwerken van de vloer, wat met grote precisie moet gebeuren om het beste resultaat te garanderen.

Het aanbrengen van een gietvloer gebeurt in meerdere lagen en is een tijdsintensieve klus. Dit komt omdat elke laag tijd nodig heeft om volledig uit te harden voordat de volgende wordt aangebracht.

Dit zorgt voor een uitdaging als je een terras met een gietvloer wilt, want tijdens het legproces mag de vloer absoluut niet nat worden. Tijdens het legproces mag de vloer absoluut niet nat

worden. Ook moet er een constante temperatuur heersen en moet er zo min mogelijk wind zijn om de kans op stof te verkleinen. Daarom is het belangrijk om vooraf de weersvoorspellingen goed in de gaten te houden. Extreme temperaturen, zowel hoog als laag, zijn niet ideaal. De meest gunstige periode om een gietvloer buiten te installeren is doorgaans in de zomermaanden.

Vloersch: Waar service en kwaliteit hand in hand gaan

Bij Vloersch staat het leveren van topkwaliteit gietvloeren centraal. We streven ernaar om een vloer te creëren die volledig aan jouw verwachtingen tegemoetkomt. Extra vochtmetingen of een aanvullend bezoek zien wij als een onderdeel van onze uitmuntende service en klantgerichtheid.

Kom langs in Vierpolders

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een gietvloer in de badkamer? Of wil je onze producten zelf ervaren? We verwelkomen je graag in onze Vierpolders showroom. Hier kun je in alle rust uitzoeken welke gietvloer het beste bij jou past, of persoonlijk advies krijgen van onze deskundige medewerkers.

Gietvloeren in Zuid-Holland

Kwaliteit en klantenservice zijn de pijlers van Vloersch. Daarom beperken we onze dienstverlening tot de regio Zuid-Holland, binnen een straal van ongeveer 25 kilometer rond Brielle. Op deze manier kunnen we de hoge servicestandaard handhaven die we zo essentieel vinden.

Buro voor de Boeg

Rotterdam
Ons kantoor werd voorzien van een gietvloer in betonlook. We konden kiezen uit vele kleuren en zelfs de menging van de verschillende tinten zelf bepalen. Daarbij kregen we verschillende monsters, zodat we een goede keuze konden maken. Afspraken waren steeds keurig, het advies deskundig.  Nog steeds blij mee!

Cem Sarikaya

Geweldige zaak veel keus, grote showroom en makkelijk aan te rijden. #beleving is het uitgangspunt 🙂

Veggie le duc

Stellendam
De nieuwe vloer in het hoofdkantoor van Le Duc is met recht een voltreffer en voldoet aan onze verwachtingen. Het Vloersch team heeft ons bij de keuze  goed begeleid en de vloer blijkt in praktijk niet alleen aantrekkelijk te zijn maar vooral ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Ivan de Groot

Mooi bedrijf en had er meteen een goed gevoel bij. Na een duidelijk en goed gesprek een witte vloer uit gezocht. Oude vloer verwijderd , mooi strak geëgaliseerd. Daarna de vloer aangebracht en mooi strak afgelakt. Zeer blij met de vloer en de afhandeling.

Tuinderij vers

Bij ons op de werkvloer ligt de Ucrete vloerafwerking al geruime tijd naar volle tevredenheid. Het is een ijzersterk vloersysteem dat door het applicatieteam van Vloersch steeds naar volle tevredenheid is aangebracht. Wanneer er zich onverhoopt toch een probleem voordoet wordt dit steeds direct en adequaat opgepakt. Vloersch is en blijft daardoor onze betrouwbare vloerenpartner.