Wij zijn Vloersch.

Wij zijn gespecialiseerd in industriƫle gietvloeren, die voldoen aan de eisen van de huidige markt en industrie. Met veel ervaring in huis, leveren, aanbrengen, renoveren en onderhouden wij vloeren voor topkwaliteit. Van bakkerijen tot hotels, van parkeergarages tot kantoorpanden, van landelijk tot internationaal, wij leggen vloeren met veel vakkundigheid en plezier!

Onze producten Onze segmenten

Over ons

Sinds de oprichting in 2011 is Vloersch BV snel uitgegroeid tot een lokaal en internationaal opererend bedrijf met een professioneel applicatieteam en opdrachtgevers in o.a. de aannemerij, voedsel verwerkende industrie, overheden, ziekenhuizen en winkelketens.

Vloersch is erkend applicateur van diverse leveranciers en daarnaast voeren wij ook een aantal eigen merken met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. De kracht en doelstelling van Vloersch ligt in het aangaan van langdurige en leuke relaties, zakelijk maar ontspannen, waarbij wij de opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen. Door deze werkwijze hebben wij de afgelopen jaren een groei van 10% per jaar mogen realiseren.

Over Vloersch

Ervaar zelf onze gietvloeren van topkwaliteit

Offerte aanvragen

Onze Showroom

Sinds 2017 hebben wij een prachtige, uitgebreide showroom op het bedrijfsterrein in Seggelant in Vierpolders. Hier kunt u op uw gemak rondkijken en ontdekken wat alle mogelijkheden zijn. Uiteraard staan wij klaar voor al uw vragen en voor vakkundig advies. Zo krijgt u een goed beeld van wat er mogelijk is en kunnen we eventueel direct doornemen wat de opties voor uw specifieke pand zijn. Onze showroom is makkelijk bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer. Maak vrijblijvend een afspraak of kom spontaan langs. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Het kantoor van Vloersch