Gietvloer Zwartewaal

In het pittoreske Zwartewaal, waar traditie en moderniteit elkaar ontmoeten, biedt Vloersch een unieke kans om je woning te transformeren met een duurzame, stijlvolle gietvloer. Onze gietvloeren zijn meer dan alleen een ondergrond; ze zijn een statement van kwaliteit, comfort en milieubewustzijn.

Gietvloeren voor thuis Maak een afspraak

Ontdek Vloersch

Vloersch onderscheidt zich door een passie voor duurzaam wonen en een unieke expertise in gietvloeren. Ons team van professionals werkt nauw met jou samen om de perfecte vloer voor je huis in Zwartewaal te realiseren. Met een brede keus aan stijlen en afwerkingen, van minimalistisch modern tot warm en uitnodigend, biedt Vloersch voor elk interieur en elke levensstijl een passende oplossing. 

Over Vloersch

Kies voor stijl, comfort en duurzaamheid

Een gietvloer van Vloersch in Zwartewaal is de belichaming van duurzaamheid, stijl en comfort. Onze vloeren zijn ontworpen om een leven lang mee te gaan, met weinig onderhoud en een tijdloze uitstraling. Of je nu een nieuw huis bouwt of een bestaande ruimte renoveert, een gietvloer van Vloersch voegt onmiddellijk waarde en karakter toe aan je woning. 

Corestone Nature

Deze vloer combineert de robuuste uitstraling van beton met de praktische voordelen van een gietvloer. Het is een ideale keuze voor wie houdt van een industriële look maar niet wil inleveren op comfort en warmte. 

Een Corestone nature vloer door Vloersch

Comforpur

Deze lijn biedt een strakke, moderne uitstraling met het ultieme comfort van een warme, zachte vloer onder je voeten. Beschikbaar in een breed spectrum aan kleuren, past Comforpur bij elke interieurstijl. 

Een stijlvol ingerichte woonkamer met een gietvloer

Comforpox Granito

Voor een vleugje Italiaanse detail is Comforpox Granito de perfecte keuze. Deze gietvloer, verrijkt met natuurlijk Italiaans marmer, biedt een unieke combinatie van kracht en schoonheid. 

Comforpox Granito gietvloer

Leefbeton

Deze cementgebonden gietvloer brengt een natuurlijke, levendige sfeer in elke ruimte. Het is bijzonder onderhoudsvriendelijk en wordt mooier naarmate het ouder wordt, waardoor het een duurzame keuze is voor elk huis. 

Leefbeton gietvloer in een modern interieur

Comforpur Green Line

Deze innovatieve gietvloer zet de nieuwe standaard voor ecologisch verantwoord wonen. Met een samenstelling van 100% biologische materialen is de Comforpur Green Line vrij van schadelijke stoffen en ideaal voor een gezond binnenklimaat. 

Comforpur Green Line gietvloer

Bekijk onze gietvloeren

Bekijk onze gietvloeren

Maak van je huis een thuis

Wanneer je kiest voor een gietvloer van Vloersch in Zwartewaal, kies je voor eenheid en verband in je huis. Onze vloeren zijn ontworpen om elke ruimte met elkaar te verbinden, waardoor een gevoel van openheid en rust ontstaat. Of het nu gaat om de woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer, een gietvloer van Vloersch brengt overal comfort, stijl en duurzaamheid. 

Met een gietvloer van Vloersch in Zwartewaal kies je voor een tijdloze investering in je woning. Ontdek vandaag nog hoe onze vloeren je huis transformeren in een ruimte van comfort, stijl en duurzaamheid. Transformeer je woonkamer, slaapkamer en keuken naar gemak. Het schoonmaken van een vloer ging nog nooit zo makkelijk.  

Heb je nog vragen of weet je zeker dat je gaat voor Vloersch? Vraag dan een offerte aan of maak een afspraak. 

Reviews van klanten

Jochem Willemse

Nog steeds genieten we van onze prachtige core-stone vloer die we in 2019 hebben laten leggen door Vloersch. We zochten naar een stoere, beetje industriële vloer. Niet te glad en strak. En dat is precies gelukt. Respect voor de vakmannen die hem hebben gelegd, of beter gezegd ‘gesmeerd’: met de hand werd de hele vloer […]

Buro voor de Boeg

Rotterdam
Ons kantoor werd voorzien van een gietvloer in betonlook. We konden kiezen uit vele kleuren en zelfs de menging van de verschillende tinten zelf bepalen. Daarbij kregen we verschillende monsters, zodat we een goede keuze konden maken. Afspraken waren steeds keurig, het advies deskundig.  Nog steeds blij mee!

Veggie le duc

Stellendam
De nieuwe vloer in het hoofdkantoor van Le Duc is met recht een voltreffer en voldoet aan onze verwachtingen. Het Vloersch team heeft ons bij de keuze  goed begeleid en de vloer blijkt in praktijk niet alleen aantrekkelijk te zijn maar vooral ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.
1.	Bezoek onze showroom in Vierpolders afbeelding

1. Bezoek onze showroom in Vierpolders

Wij inspireren en adviseren je graag over een passende gietvloer die aan jouw wensen voldoet

2.	Een offerte op maat afbeelding

2. Een offerte op maat

Als je een gietvloer naar smaak hebt uitgekozen, maken wij een offerte op maat

3.	Het voorbereiden en gieten van de vloer afbeelding

3. Het voorbereiden en gieten van de vloer

Om de vloer zo goed mogelijk te kunnen gieten, komen wij van tevoren een keer bij jou thuis kijken en geven we alvast wat instructies voor het gieten. Vervolgens komt ons ervaren team van vakspecialisten de gietvloer leggen.

4.	Service en nazorg afbeelding

4. Service en nazorg

Ons uitgangspunt is dat jij jarenlang plezier van de gietvloer hebt. Een extra keer langskomen of vocht opmeten is daarom geen probleem.

Bezoek onze showroom

Contact

Inspiratie

keuken gietvloer
wegwind6van14 - kopie
Leefbeton gietvloer in een modern interieur
Moderne badkamer met een gietvloer van Vloersch
Een stijlvolle kamer met een gietvloer van Vloersch
janmaat 5
Een stijlvolle keuken met een gietvloer van Vloersch
5c070a5f-6d6f-44ce-80c1-3a03ed390b6d
Een stijlvol ingerichte woonkamer met een gietvloer