Gietvloer Wateringen

Woon jij in Wateringen en ben jij op zoek naar een gietvloer? Dan is Vloersch de goede keus voor jou. In Wateringen waar gezelligheid en een frisse en moderne uitstraling samengaan, past een gietvloer perfect in jouw huis.  

Gietvloeren voor thuis Maak een afspraak

Maak kennis met Vloersch

Bij Vloersch zijn we gepassioneerd over duurzaam leven en meesters in gietvloeren. Met onze persoonlijke service, werken we samen om de vloer die perfect bij jou past te maken. Ga je voor modern of een gezellige uitstraling? Bij Vloersch is alles mogelijk. Met onze aandacht aan het milieu staan wij garant om een eenheid in jouw woning te brengen. 

Over Vloersch

Investeer in je vloer

Een Vloersch gietvloer in Wateringen staat voor een duurzame keuze die lang meegaat, makkelijk te onderhouden is en altijd stijlvol blijft. Of je nu aan een nieuw project begint of een bestaande ruimte vernieuwt, onze gietvloer geeft jouw woning meer waarde. Daardoor is de investering een goede keus.  

Corestone Nature

Deze vloer combineert de robuuste uitstraling van beton met de praktische voordelen van een gietvloer. Het is een ideale keuze voor wie houdt van een industriële look maar niet wil inleveren op comfort en warmte. 

Een Corestone nature vloer door Vloersch

Comforpur

Deze lijn biedt een strakke, moderne uitstraling met het ultieme comfort van een warme, zachte vloer onder je voeten. Beschikbaar in een breed spectrum aan kleuren, past Comforpur bij elke interieurstijl. 

Een stijlvol ingerichte woonkamer met een gietvloer

Comforpox Granito

Voor een vleugje Italiaanse detail is Comforpox Granito de perfecte keuze. Deze gietvloer, verrijkt met natuurlijk Italiaans marmer, biedt een unieke combinatie van kracht en schoonheid. 

Comforpox Granito gietvloer

Leefbeton

Deze cementgebonden gietvloer brengt een natuurlijke, levendige sfeer in elke ruimte. Het is bijzonder onderhoudsvriendelijk en wordt mooier naarmate het ouder wordt, waardoor het een duurzame keuze is voor elk huis. 

Leefbeton gietvloer in een modern interieur

Comforpur Green Line

Deze innovatieve gietvloer zet de nieuwe standaard voor ecologisch verantwoord wonen. Met een samenstelling van 100% biologische materialen is de Comforpur Green Line vrij van schadelijke stoffen en ideaal voor een gezond binnenklimaat. 

Comforpur Green Line gietvloer

Bekijk onze gietvloeren

Bekijk onze gietvloeren

Creëer eenheid in je huis

Door te kiezen voor een gietvloer van Vloersch in Wateringen, kies je voor eenheid en samenhang in je huis. Onze vloeren verbinden elke ruimte met elkaar, wat zorgt voor een gevoel van openheid en rust. Ze brengen comfort, stijl en duurzaamheid in elke kamer, van de woonkamer tot de slaapkamer. 

Met een gietvloer van Vloersch in Wateringen kies je voor stijl, gemak en duurzaamheid. Maak jouw slaapkamer modern met onze gietvloer en combineer dit perfect met een vloerverwarming. 

Kies je voor onze gietvloer? Vraag dan een offerte aan. Twijfel je nog over welke vloer je precies wil en heb je advies nodig? Maak dan een afspraak. 

Reviews van klanten

Jochem Willemse

Nog steeds genieten we van onze prachtige core-stone vloer die we in 2019 hebben laten leggen door Vloersch. We zochten naar een stoere, beetje industriële vloer. Niet te glad en strak. En dat is precies gelukt. Respect voor de vakmannen die hem hebben gelegd, of beter gezegd ‘gesmeerd’: met de hand werd de hele vloer […]

Buro voor de Boeg

Rotterdam
Ons kantoor werd voorzien van een gietvloer in betonlook. We konden kiezen uit vele kleuren en zelfs de menging van de verschillende tinten zelf bepalen. Daarbij kregen we verschillende monsters, zodat we een goede keuze konden maken. Afspraken waren steeds keurig, het advies deskundig.  Nog steeds blij mee!

Veggie le duc

Stellendam
De nieuwe vloer in het hoofdkantoor van Le Duc is met recht een voltreffer en voldoet aan onze verwachtingen. Het Vloersch team heeft ons bij de keuze  goed begeleid en de vloer blijkt in praktijk niet alleen aantrekkelijk te zijn maar vooral ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.
1.	Bezoek onze showroom in Vierpolders afbeelding

1. Bezoek onze showroom in Vierpolders

Wij inspireren en adviseren je graag over een passende gietvloer die aan jouw wensen voldoet

2.	Een offerte op maat afbeelding

2. Een offerte op maat

Als je een gietvloer naar smaak hebt uitgekozen, maken wij een offerte op maat

3.	Het voorbereiden en gieten van de vloer afbeelding

3. Het voorbereiden en gieten van de vloer

Om de vloer zo goed mogelijk te kunnen gieten, komen wij van tevoren een keer bij jou thuis kijken en geven we alvast wat instructies voor het gieten. Vervolgens komt ons ervaren team van vakspecialisten de gietvloer leggen.

4.	Service en nazorg afbeelding

4. Service en nazorg

Ons uitgangspunt is dat jij jarenlang plezier van de gietvloer hebt. Een extra keer langskomen of vocht opmeten is daarom geen probleem.

Bezoek onze showroom

Contact

Inspiratie

keuken gietvloer
wegwind6van14 - kopie
Leefbeton gietvloer in een modern interieur
Moderne badkamer met een gietvloer van Vloersch
Een stijlvolle kamer met een gietvloer van Vloersch
janmaat 5
Een stijlvolle keuken met een gietvloer van Vloersch
5c070a5f-6d6f-44ce-80c1-3a03ed390b6d
Een stijlvol ingerichte woonkamer met een gietvloer