Gietvloer Vierpolders

Woon je in Vierpolders en ben je op zoek naar de ideale gietvloer? Kies dan voor Vloersch. In Vierpolders, waar de harmonie tussen landelijke charme en moderne vernieuwing voelbaar is, past een gietvloer van Vloersch naadloos in elk huis. 

Gietvloeren voor thuis Maak een afspraak

Dit is Vloersch

Bij Vloersch zetten we ons vol passie in voor duurzaam leven en zijn we experts in het creëren van gietvloeren. Met onze persoonlijke benadering werken we samen aan een vloer die perfect aansluit bij jouw wensen. Of je nu een voorkeur hebt voor een moderne uitstraling of juist een warme en gezellige sfeer wenst, bij Vloersch is alles mogelijk. Met aandacht voor milieu streven we naar eenheid is je woning. Deze staan centraal in onze service. 

Over Vloersch

Investeer slim in je vloer

Een gietvloer van Vloersch in Vierpolders is een slimme investering. Onze vloeren zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en blijven jarenlang stijlvol. Of je nu start met een nieuwbouwproject of een bestaande ruimte een upgrade geeft, onze gietvloer verhoogt de waarde van jouw woning. Zo maak je niet alleen een esthetisch verantwoorde keuze, maar ook een financieel slimme. 

Corestone Nature

Deze vloer is de perfecte keuze voor liefhebbers van de industriële look die comfort en warmte niet uit het oog willen verliezen. Het combineert de stoere uitstraling van beton met de voordelen van een gietvloer. 

Een Corestone nature vloer door Vloersch

Comforpur

Voor een strakke, moderne uitstraling met het comfort van een warme, zachte vloer. Beschikbaar in een breed aanbod aan kleuren, zodat Comforpur bij elke interieurstijl past. 

Een stijlvol ingerichte woonkamer met een gietvloer

Comforpox Granito

Breng een stukje Italië in je huis met de kracht en schoonheid van natuurlijk Italiaans marmer. Deze gietvloer is de perfecte combinatie van duurzaamheid en mooie aantrekkingskracht. 

Comforpox Granito gietvloer

Leefbeton

Creëert een natuurlijke en levendige ambiance in elke ruimte. Het is uiterst onderhoudsvriendelijk en ontwikkelt meer karakter naarmate het ouder wordt, waardoor het een langdurige keuze is voor elk huis. 

Leefbeton gietvloer in een modern interieur

Comforpur Green Line

Zet een nieuwe standaard voor milieuvriendelijk wonen met een samenstelling van 100% biologische materialen. Vrij van schadelijke stoffen en perfect voor een gezond leefklimaat. 

Comforpur Green Line gietvloer

Bekijk onze gietvloeren

Bekijk onze gietvloeren

Creëer harmonie in je huis

Kies je voor een Vloersch gietvloer in Vierpolders? Dan kies je voor harmonie en samenhang in je huis. Onze vloeren zorgen voor een verbinding tussen alle ruimtes, wat resulteert in een gevoel van openheid en rust. Ze brengen comfort, stijl en duurzaamheid in elke kamer, van de woonkamer tot de slaapkamer. 

Met een gietvloer van Vloersch in Vierpolders kies je voor een tijdloze verbetering van je keuken. Ervaar zelf hoe onze vloeren jouw keuken kunnen omtoveren tot een oase van comfort, stijl en duurzaamheid. Kies voor de gemakkelijke voordelen van een gietvloer. 

Interesse in onze gietvloer? Vraag dan een offerte aan. Heb je behoefte aan advies of twijfel je nog over de exacte vloerkeuze? Maak dan een afspraak met ons. We helpen je graag de perfecte vloer voor jouw situatie te vinden. 

Reviews van klanten

Jochem Willemse

Nog steeds genieten we van onze prachtige core-stone vloer die we in 2019 hebben laten leggen door Vloersch. We zochten naar een stoere, beetje industriële vloer. Niet te glad en strak. En dat is precies gelukt. Respect voor de vakmannen die hem hebben gelegd, of beter gezegd ‘gesmeerd’: met de hand werd de hele vloer […]

Buro voor de Boeg

Rotterdam
Ons kantoor werd voorzien van een gietvloer in betonlook. We konden kiezen uit vele kleuren en zelfs de menging van de verschillende tinten zelf bepalen. Daarbij kregen we verschillende monsters, zodat we een goede keuze konden maken. Afspraken waren steeds keurig, het advies deskundig.  Nog steeds blij mee!

Veggie le duc

Stellendam
De nieuwe vloer in het hoofdkantoor van Le Duc is met recht een voltreffer en voldoet aan onze verwachtingen. Het Vloersch team heeft ons bij de keuze  goed begeleid en de vloer blijkt in praktijk niet alleen aantrekkelijk te zijn maar vooral ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.
1.	Bezoek onze showroom in Vierpolders afbeelding

1. Bezoek onze showroom in Vierpolders

Wij inspireren en adviseren je graag over een passende gietvloer die aan jouw wensen voldoet

2.	Een offerte op maat afbeelding

2. Een offerte op maat

Als je een gietvloer naar smaak hebt uitgekozen, maken wij een offerte op maat

3.	Het voorbereiden en gieten van de vloer afbeelding

3. Het voorbereiden en gieten van de vloer

Om de vloer zo goed mogelijk te kunnen gieten, komen wij van tevoren een keer bij jou thuis kijken en geven we alvast wat instructies voor het gieten. Vervolgens komt ons ervaren team van vakspecialisten de gietvloer leggen.

4.	Service en nazorg afbeelding

4. Service en nazorg

Ons uitgangspunt is dat jij jarenlang plezier van de gietvloer hebt. Een extra keer langskomen of vocht opmeten is daarom geen probleem.

Bezoek onze showroom

Contact

Inspiratie

keuken gietvloer
wegwind6van14 - kopie
Leefbeton gietvloer in een modern interieur
Moderne badkamer met een gietvloer van Vloersch
Een stijlvolle kamer met een gietvloer van Vloersch
janmaat 5
Een stijlvolle keuken met een gietvloer van Vloersch
5c070a5f-6d6f-44ce-80c1-3a03ed390b6d
Een stijlvol ingerichte woonkamer met een gietvloer