Wij zijn úw specialist in industriële vloeren

Bij Vloersch hebben we meer dan 50 jaar ervaring in huis.  Ons team is specialistisch, vakkundig en snel. Onze kracht ligt in het aangaan van langdurige en leuke relaties, waarbij wij de opdrachtgever zoveel mogelijk ontzorgen. Wij hebben vele erkende leveranciers en ook onze eigen vloermerken. Voor ieder zakelijk segment, bieden wij een geschikte vloer!

Bekijk onze vloeren Vloeren op segment

Vloersch in uw bedrijf

Wij werken alleen met hoge kwaliteit, zowel wat betreft onze vloeren als in ons specialistische team. Wij hebben ruime ervaring in het leggen van vloeren in een grote variantie aan segmenten en bieden een breed assortiment aan slijtvaste, industriële (giet)vloeren. Van kantoorpanden tot aan hotels, en van parkeergarages tot aan bakkerijen. Voor elk pand hebben wij de deskundigheid en de juiste vloeren in huis. En doordat wij gemiddeld met dikkere diktes werken, gaan onze vloeren ook nog eens gemiddeld meer dan 30 jaar lang mee!

Wij gaan graag met u in gesprek en aan de hand hiervan adviseren wij welke vloer het meest geschikt is voor uw pand. Afhankelijk van het soort pand, kunnen wij u vloeren aanraden met specifieke eigenschappen, bijvoorbeeld op gebied van ESD, hygiëne of chemicaliënbestendigheid. Bij Vloersch komt u achteraf niet voor verrassingen te staan; transparantie en vakkundigheid staan bij ons voorop. Ook bent u altijd welkom in onze uitgebreide showroom!

CultroMedia_Photography-1
CultroMedia_Photography-2

Reviews van onze zakelijke klanten

Veggie le duc

Stellendam
De nieuwe vloer in het hoofdkantoor van Le Duc is met recht een voltreffer en voldoet aan onze verwachtingen. Het Vloersch team heeft ons bij de keuze  goed begeleid en de vloer blijkt in praktijk niet alleen aantrekkelijk te zijn maar vooral ook hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Buro voor de Boeg

Rotterdam
Ons kantoor werd voorzien van een gietvloer in betonlook. We konden kiezen uit vele kleuren en zelfs de menging van de verschillende tinten zelf bepalen. Daarbij kregen we verschillende monsters, zodat we een goede keuze konden maken. Afspraken waren steeds keurig, het advies deskundig.  Nog steeds blij mee!

Jochem Willemse

Nog steeds genieten we van onze prachtige core-stone vloer die we in 2019 hebben laten leggen door Vloersch. We zochten naar een stoere, beetje industriële vloer. Niet te glad en strak. En dat is precies gelukt. Respect voor de vakmannen die hem hebben gelegd, of beter gezegd ‘gesmeerd’: met de hand werd de hele vloer […]

Onze producten

Ucrete
Uiterst sterk. Voor de moderne verwerkende industr…
Bekijk product
Comforpur®
Een stoere industriële look.
Bekijk product
Comforpox SL®
Oplosmiddelvrij, duurzaam en naadloos. Ook SL ESD…
Bekijk product
Comforcrete®
Geschikt voor zowel de zware industrie als musea, …
Bekijk product
Comforcon®
De perfecte bedrijfsvloer. Zeer breed toepasbaar ….
Bekijk product
Monopur
Uiterst bestand tegen thermische schokken.
Bekijk product
Corestone Nature
Een natuurlijke stonelook uitstraling.
Bekijk product
Completec
Een slijtvaste, hygiënische vloer.
Bekijk product
Monile
Speciaal voor de voedingsindustrie
Bekijk product

“Vloersch Vloersystemen omdat wij voor kwaliteit staan!”

Maak een afspraak