Ucrete®

Prestaties op het hoogste niveau

Prestaties op het hoogste niveau. Als u op zoek bent naar het juiste vloersysteem voor uw project wilt u vertrouwen op de expertise en reputatie die decennialang zijn opgebouwd. De Master Builders Solutions-experts van BASF bieden u de perfecte oplossing die aan al uw behoeften tegemoetkomt.

Ucrete® industriële vloeren zijn rendabel omdat ze duurzaam zijn, op korte tijdspanne kunnen worden aangebracht en voldoen aan alle behoeften van de moderne verwerkende industrie. Het is een uniek assortiment van producten op basis van de zwaar belastbare Ucrete-polyurethaanharsen met een ongeëvenaarde reputatie op vlak van prestaties die ze hebben verworven in de vier decennia van gebruik in de voedings- en drankenindustrie, de farmaceutische industrie en chemische industrie.

Ucrete® – Belangrijkste voordelen

  • Duurzaam: uitstekende schok- en slijtweerstand. Vele 20 – 30 jaar oude Ucrete®-vloeren in agressieve omgevingen zijn nog steeds in gebruik.
  • Geen vlekvorming: geen aantasting bij toepassing in de voedingsindustrie.
  • Snelle plaatsing en uitharding: zelfs bij lage temperaturen. Specificaties zijn beschikbaar over vloersystemen met volledige inzetbaarheid na slechts 5 uur bij 10 °C, wat hen uitstekend geschikt maakt voor renovatieprojecten.
  • Vochttolerantie: kan geïnstalleerd worden op 7 dagen oud beton zonder toepassing van speciale primers; hierdoor kan een renovatieproject sneller worden uitgevoerd.
  • Thermo schokbestendig: bestand tegen morsen tot 150°C afhankelijk van specificatie.
  • Hygiëne: reiniging vergelijkbaar met de norm die voor roestvrij staal wordt gehanteerd, geeft groei van bioculturen geen kans, zodat hygiënenormen nageleefd kunnen worden.
  • Chemische weerstand: bestand tegen sterke zuren tot alkaliën, vetten, oliën en oplosmiddelen bij hoge temperaturen die andere types van kunstharsvloeren snel kunnen afbreken.
  • Schone en veilige werkomgeving: voor uw werknemers, uw producten en het milieu. Gecertificeerd met de Indoor Air Comfort Gold-norm van Eurofin voor lage emissies.

Ucrete®-industrievloeren zijn een reeks robuuste vloerafwerkingen die geproduceerd worden met het unieke zwaar belastbare Ucrete®-polyurethaanharsbindmiddelsysteem. Met de juiste specificatie gaat Ucrete® jarenlang mee, ook in erg agressieve industriële omstandigheden. Het doel van deze brochure bestaat erin u te helpen bij het kiezen van de juiste vloer. Bepaal vooraf uw eisen.

Downloads

Vloersch BV

Bezoek- & postadres 
Industrieterrein Seggelant II
Seggeweg 80
3237 MK Vierpolders (Gem. Brielle)
The Netherlands

T: +31 (0)181 776 286
E: info@vloersch.nl