Corestone®

De natuurlijke design uitstraling voor iedereen

In een wereld waar duurzaamheid vanzelfsprekend is en design steeds belangrijker wordt, hebben wij een product ontwikkeld met de natuurlijk uitstraling en structuur van beton en met extreem sterke eigenschappen. De producten zijn in vele aardetinten verkrijgbaar, zowel in een uni kleur als in een blend versie. Het systeem is naadloos en zeer geschikt om aan te brengen op vloeren.

Ontdek de kracht van Corestone®!

Een natuurlijk design product dat tegen een stootje kan en zich thuisvoelt in elk interieur. Of het nu gaat om de ruimtes in een woning, een winkel, een kantoor of een showroom, met Corestone® ontdekt u een vernieuwende wereld.

Corestone® verbindt ruimtes door eenheid in interieur. Een ideale oplossing voor een stoere vloer die naadloos doorloopt in alle ruimtes. Een natuurlijke uitstraling voor een klassiek, modern of landelijk interieur. Slijtvast, veilig en comfortabel: Corestone heeft het allemaal en past perfect in een modern interieur. Een krachtpatser van een product.

Corestone® voelt aangenaam aan en is goed schoon te houden. Onze vloeroplossing is zeer geschikt voor mensen die allergisch zijn. Zorgeloos comfort, of je nu heerlijk onderuitgezakt op de bank zit of druk bent iets te bereiden in de keuken. Zelfs een vonkje uit de haard ontspringt de dans.

 

Reparatiepasta nodig ? Neem een kijkje op WWW.VERSOFLOORINGSYSTEMS.COM

 

Downloads

Vloersch BV

Bezoek- & postadres 
Industrieterrein Seggelant II
Seggeweg 80
3237 MK Vierpolders (Gem. Brielle)
The Netherlands

T: +31 (0)181 776 286
E: info@vloersch.nl