Completec®

Spaanslag vrij en naadloos troffelvloersysteem

De Completec Quarts Color Fine® is een 3 componenten kleurecht troffelvloersysteem met een eigen ontwikkelde applicatie methode. Deze vloer is spaanslag vrij en geheel naadloos. De Completec QCF® kenmerkt zich door een hoge slijt-, druk- en stootvastheid. De antislip is instelbaar van R9 t/m R13.

Toepassing

De Completec QCF® wordt toegepast in ruimten waar een hoge mechanische en chemische belasting van toepassing is. Maar ook in ruimten waar hoge eisen worden gesteld aan slijtvastheid en onderhoud, zoals ziekenhuizen, scholen en bijvoorbeeld de Food Industrie. Dit systeem is een onderhoudsarm systeem. De vloer kan periodiek gereinigd worden.

Laagdikte

De totale dikte van dit vloersysteem varieert van 3 tot 7mm, afhankelijk van de kwaliteit van de ondergrond en de gewenste toepassing.

Hechting

De druksterkte van de ondergrond dient voldoende te zijn voor de gewenste toepassing. De ondergrond dient te zijn uitgehard en geen scheuren te vertonen. De ondervloer dient voorbehandeld te worden door middel van diamant schuren en/of diamant stralen.

Uiterlijk

De Completec QCF® is in diverse standaard en/of onze eigen speciale kleurmixen leverbaar. De vloer heeft een gemêleerd uiterlijk.

Hygiëne

De Completec QCF® voldoet aan de HACCPnormen doordat het systeem voorzien kan worden van bijpassende naadloze plinten.

 

Reparatiepasta nodig ? Neem een kijkje op WWW.VERSOFLOORINGSYSTEMS.COM

Downloads

Vloersch BV

Bezoek- & postadres 
Industrieterrein Seggelant II
Seggeweg 80
3237 MK Vierpolders (Gem. Brielle)
The Netherlands

T: +31 (0)181 776 286
E: info@vloersch.nl