Comforpur®

Door de taai elastische eigenschap is deze vloer zeer breed toepasbaar

De Comforpur® gietvloer bestaat uit twee componenten en is op basis van vertakte polyolen en aromatische polyisocyanaten.

Toepassing

De Comforpur® is een naadloze afwerking, welke door zijn hard elastische karakter veelal toegepast wordt als naadloze esthetische vloerafwerking in ziekenhuizen, labratoria, utiliteitsgebouwen, entrees, musea en scholen. Kortom ruimte welke mechanisch worden belast en een hoge slijtwaarde vergen.

Uiterlijk

De Comforpur® heeft een effen uiterlijk en een glad oppervlak en wordt standaard afgewerkt met een Comforcoat®. De vloer wordt geleverd volgens de RAL/NCS kleurenwaaier en is aan te brengen in een uni-kleur of een betonlook. Lichte kleuren zijn gevoeliger voor vergeling en worden daarom het beste voorzien van de Comforcoat® (een dekkende kleurechte topcoating)

Eigenschappen

De Comforpur®is slijtvast en heeft een hoge mechanische sterkte en geeft daarnaast een goede warmte isolatie. Na doorharding is de vloer bestand tegen vele anorganische zuren, harsen en oplosmiddelen. Zelfvloeiende vloeren of gietvloeren zijn een ideaal alternatief naast de troffelvloer en de coatingsystemen. Ze geven een zeer goede bescherming tegen mechanische en chemische belastingen. Een Comforpur® vloer is naadloos, vloeistofdicht en leverbaar in diverse oppervlaktestructuren.

 

Reparatiepasta nodig ? Neem een kijkje op WWW.VERSOFLOORINGSYSTEMS.COM

Downloads

Vloersch BV

Bezoek- & postadres 
Industrieterrein Seggelant II
Seggeweg 80
3237 MK Vierpolders (Gem. Brielle)
The Netherlands

T: +31 (0)181 776 286
E: info@vloersch.nl